• Za neposredan kontakt pozovite 024 600-700

 • Proizvodi

 • Danas je kvalitet nešto što se podrazumeva. Isto i mi želimo za naše klijente. Da bismo dostigli određeni nivo kvaliteta i ispunili očekivanja, neophodno je kao jedan od osnovnih zadataka postaviti kontrole u procesu reproizvodnje.

  Doslednim sprovođenjem kontrole kvaliteta prema ISO 9001, uvedenog 2005 i redovno sertifikovanog u propisanim vremenskim intervalima, nudimo našim klijentima savršen kvalitet.
  Ne pravimo kompromise ni kada je reč o čipovima. Oni pružaju korisniku besprekornu udobnost, bez žrtvovanja funkcionalnosti!

  Sve komponente moraju da rade savršeno usaglašeno i moraju obezbediti najmanje podjednako dobar kvalitet i performanse kao kod originalnog proizvoda. Kontinuirana kontrola kvaliteta garantuje da je gotov TRS proizvod u potpunosti operativan - a mnogo jeftiniji od kertridža OEM proizvođača.
  Ukoliko ipak dođe do problema sa našim proizvodima ili sa Vašim štampačima usled korišćenja naših proizvoda – nećemo Vas ostaviti same. Možete računati na podršku naših tehničara. Telefonom i na terenu.

  Mi smo sigurni u kvalitet naših proizvoda i iz tog razloga obezbeđujemo 2 godine garancije na sve TRS proizvode.